UNLIMITED Quota & High Speed Fiber Optic Internet Broadband, Web Design & Development

Anda Mencari 'Platform' Pemasaran Iklan Yang MUDAH, PANTAS & JIMAT KOS?

TAHNIAH !! Anda berada di tempat yang betul.

Memperkenalkan..

DATABASE 5 JUTA NO. H/P PROSPEK APA JUA BISNES

Tahukah anda, sesiapa sahaja boleh memanfaatkan penggunaan database senarai No. H/P.

Jika kerjaya anda sebagai ejen takaful, insuran, ejen hartanah, ejen pelaburan amanah saham, ejen penapis air, pembekal makanan, produk kecantikan, kesihatan, jurujual kereta, elektronik, ahli syarikat perniagaan atau melakukan apa jua dalam bidang pemasaran, anda WAJIB memiliki database.

Dengan pemasaran menggunakan database, sesiapa sahaja berpotensi menjadi pelanggan jika produk atau servis yang anda iklankan merupakan satu keperluan atau kehendak yang memberikan manfaat dan rasa minat kepada mereka.

Apa Nak Buat Dengan Database Senarai No. H/P?

√ Anda boleh memasarkan apa sahaja produk atau servis yang anda lakukan mengikut profil prospek database yang bersesuaian.

√ Pemberitahuan mengenai pembukaan syarikat/kedai perniagaan.

√ Iklankan produk ataupun perkhidmatan terbaru.

√ Pemasaran iklan boleh dilakukan melalui SMS/Whatsapp/Call/Edaran Flyers.

√ Digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan sasaran.

 

Salah satu platform pemasaran iklan yang mudah, pantas dan menjimatkan kos adalah dengan cara Blast Mesej.

Apa Itu Blast Mesej?

● Ia adalah teknologi baru dalam bidang telekomunikasi di mana anda boleh menghantar bilangan No. H/P yang banyak hanya dengan 1 klik sahaja.

● Telah digunakan oleh syarikat-syarikat besar luar dan dalam negara untuk berbagai-bagai fungsi samada untuk tujuan bukan mengaut keuntungan ataupun Yang berorientasikan perniagaan.

● Di negara-negara maju, penggunaan Emel/SMS adalah salah satu cara untuk berhubung dengan pelanggan.

● Negara Malaysia juga terkena tempias teknologi baru ini di mana Emel/SMS adalah cara yang terbaru untuk sampaikan mesej kepada kumpulan yang disasarkan.

● Sistem Blast SMS / WhatsApp memudahkan menghantar mesej ke ribuan No. Contact mengikut kempen atau ‘niche’ prospek dengan sekali klik butang ‘SENT’.

● Sistem pemasaran SMS Blast / WhatsApp juga berfungsi untuk ‘Follow Up’ prospek dengan cara kempen pemasaran.

● Dengan cara pemasaran pantas ini, dapat menjimatkan masa dan berpotensi meningkatkan jualan!

● Mengikut kajian, terdapat lebih 15 juta pengguna H/P di Malaysia.

● Pemasaran secara SMS/WhatsApp dapat menghasilkan sasaran jualan yang lebih tinggi. Anda dapat menghantar mesej ke RIBUAN/JUTAAN pengguna H/P dengan mudah.

Sebagai contoh syarikat telekomunikasi DiGi. Di ambang pelancaran iPhone 5, DiGi telah membuka satu website untuk peminat iPhone 5.

Kepada sesiapa yang berminat, mereka boleh mendaftar dengan memasukkan nama, alamat email
dan No. H/P.

DiGi telah mengumpul sebanyak 100,000 senarai nama emel dan No. H/P pelanggan yang berminat tentang iPhone 5.

Senarai email ini ialah SENARAI PELANGGAN atau CUSTOMER DATABASE DiGi.

Di hari pelancaran iPhone 5, DiGi telah menghantar satu email kepada customer database tadi mengatakan yang iPhone 5 telah dilancarkan dan boleh dibeli di cawangan DiGi berdekatan.

Katakan dianggarkan 10% dari customer database tadi telah membeli iPhone 5.

Dianggarkan pula setiap satu iPhone 5 yang terjual oleh DiGi mendapat keuntungan sebanyak RM300.

Jadi berapakah jumlah yang dapat dari 10% (10,000 pelanggan) dengan keuntungan RM300 setiap pembelian?

 

RM3,000,000 (RM3 juta) telah menjadi untung DiGi dengan hanya menghantar satu emel! Dan apabila DiGi hendak melancarkan iPhone 10, DiGi hanya menghantar Emel/SMS ke senarai tadi. Buat kerja sekali tetapi untung berkali-kali.

● Cuba anda bayangkan bagaimana jika sesuatu pelanggan membayar untuk 2-3 unit produk atau servis anda dan jika dibayar lebih dari itu? Sudah pasti keuntungan anda akan menjadi lebih besar dan berlipat kali ganda!

● Sebagai contoh, jika anda membuat blast mesej iklan ke 10,000 pengguna H/P, 100-200 orang prospek biasanya akan menelefon, SMS, WhatsApp atau melayari link laman web dan facebook page anda untuk keterangan lanjut.

● Semakin menarik mesej/info/promosi perniagaan yang anda hantar, lebih ramai orang yang berminat memberikan respon.

● H/P adalah alat komunikasi peribadi pelanggan. Apabila menggunakan alat komunikasi peribadi, proses jualan menjadi lebih cepat dan mudah.

“Tit! Tit!..” Apabila H/P pelanggan berdering (sama ada notifikasi SMS/WhatsApp), keterujaan pelanggan untuk mengambil H/P adalah kurang 7 saat.

Bermaksud, dalam masa 7 saat SMS/WhatsApp anda akan dibaca oleh pelanggan. Berbeza dengan pemasaran social media dan sebagainya.

Selain dapat menghantar bilangan SMS yang banyak, mesej yang hendak dihantar boleh ditetapkan waktu dan tarikh bila ingin dihantarkan mesej tersebut.

4 Kelebihan Pemasaran Dengan Sistem Blast Mesej:
1) MUDAH. Anda hanya memerlukan PC dan sambungan Internet.
2) MESRA PENGGUNA. Dengan meletakkan jadual atau nama kempen ke dalam Microsoft Excel, muat naik dan terus hantar dengan 1 klik.
3) BERKESAN! Setiap informasi dan promosi yang dihantar terus ke telefon pelanggan atau nombor H/P sasaran anda.
4) PANTAS! Hanya dengan 1 klik, maklumat terus ke H/P prospek dalam beberapa saat sahaja.

√ Anda boleh memasarkan apa-apa sahaja produk atau servis. Asalkan tidak melanggar undang-undang.
√ Pemberitahuan mengenai pembukaan syarikat/kedai perniagaan.
√ Iklankan produk ataupun perkhidmatan terbaru anda.
√ Gunakan ini untuk meningkatkan jualan dan keuntungan.
√ Untuk berhubung secara terus dan mudah dengan pelanggan sedia ada.
√ Jana pendapatan melalui sistem pemasaran digital yang terkini.
√ Membuat pertandingan/kempen/kuiz/cabutan bertuah secara Online.

Kemudahan Sistem Blast Mesej:
a) Akses melalui Internet (Online System)
c) Boleh menggunakan Unicode (cth. Huruf Bahasa Cina/Jepun)
d) Penghantaran mesej melalui file yang di import atau template
e) Penghantaran mesej mengikut jadual
f) Pengurusan Phonebook
g) Pengurusan Contact Group
h) Mengimport senarai nama melalui file

Anda boleh menghantar mesej dan blast kepada ribuan nombor H/P dengan jumlah yang besar TANPA HAD dengan kawalan anda sendiri.

Contoh paparan screenshot Web base SMS Blast

 

Apa Anda Akan Dapat Dengan Memiliki DATABASE 5 JUTA NOMBOR H/P:

√ Database folder adalah di dalam bentuk fail softcopy seperti Microsoft Excel dan PDF.

√ Memudahkan untuk anda membuat carian sesuatu kata kunci atau perkataan.

√ Mudah untuk diurus, disimpan, direka dan dicetak.

Niche Database: KOPERASI, SPR, BR1M, TM, ASTRO, CELCOM, DIGI, MAXIS, MEMBERSHIP (Berjaya, AEON & etc), DIRECTORS LISTING, GOVT SERVANT & BANYAK LAGI.

Results in MS EXCEL: Full name, I/C, Mobile Number, Address & more ASB, SAVINGS (Multiple Bank), CC (Multiple Foreign & Local), FD (Local).

 

Lihat beberapa bukti Screen Shot fail folder database di bawah.

 

LAGI PERCUMA !!

Dan banyak lagi anda akan dapat dengan segera tanpa perlu bersusah payah mengumpul database sendiri.

Cuba anda bayangkan berapa banyak waktu, tenaga dan kos yang diperlukan jika anda melakukan itu semua secara manual untuk mendapatkan berjuta maklumat nama, alamat lengkap, pekerjaan, nombor telefon, dan alamat email yang dapat digunakan dalam memasarkan jualan produk atau servis yang anda lakukan. Sudah pasti ianya agak sukar dan akan memakan masa yang sangat lama.

Tetapi di sini anda boleh mendapatkannya dengan mudah tanpa perlu bersusah payah atau mengorbankan banyak masa dan tenaga. Hanya melakukan pembelian dengan kami, muatturun fail melalui emel.

Berminat Nak Dapatkannya?

“Jadi.. Berapakah harga untuk dapatkan DATABASE 5 JUTA?

Kos bagi harga asal keseluruhan database ini adalah RM5,480. Akan tetapi kami fikir harga tersebut adalah suatu jumlah yang agak besar jika dijual. Kami bercadang hanya mahu jualkannya pada harga dirasakan sesuai dan mampu milik khususnya kepada pemilik perniagaan atau yang bergiat dalam bidang pemasaran.

Iaitu..

Bukan RM5,000

Bukan RM3,000

Bukan juga RM2,000

Tetapi…

 

We Offer Content Management System (CMS) Web Design Service at Affordable Price. Corporate Web Design Corporate website is a crucial pre-sales tool which keep your business successful and ahead among competitors. E-Commerce Web Design Selling physical products and digital downloads to subscriptions, content and even appointments without boundaries.

Hanya RM1,650 RM690 sahaja !!

.

YA! Untuk Memiliki 5 JUTA SENARAI NAMA & NO. H/P PROSPEK APA JUA BISNES, ia adalah satu harga yang sangat rendah dan berbaloi-baloi sekali.

 

Pelaburan harga sebanyak RM690 ini umpama anda hanya membelanjakan wang sekitar RM1.90 sehari selama setahun.. bersamaan 365 hari. Akan tetapi dengan penggunaan database ini, tidak mustahil anda dapat melonjakkan keuntungan jualan bisnes 300x ganda lebih tinggi dari apa yang anda laburkan sekarang dalam masa kurang dari 3 bulan.

Anda Berminat Nak Dapatkannya?

Nanti Dulu.. Kami Ada HADIAH EKSKLUSIF Untuk Anda!

We Offer Content Management System (CMS) Web Design Service at Affordable Price. Corporate Web Design Corporate website is a crucial pre-sales tool which keep your business successful and ahead among competitors. E-Commerce Web Design Selling physical products and digital downloads to subscriptions, content and even appointments without boundaries.

Jika anda membuat pembelian sekarang, kami akan berikan anda BONUS PERCUMA ‘Tools Power Marketing’. Iaitu software BLAST WHATSAPP – PRO VERSION berharga RM497.

The Expert Professional Website Design & Development Services.

Video Demo

 

Kelebihan Sistem BLAST WHATSAPP – PRO VERSION:

1. TAK PERLU GUNA KREDIT. Cukup anda hanya ada talian internet dan install di desktop PC / Laptop untuk menggunakan software BLAST WHATSAPP.

2. TAK PERLU ‘SAVE CONTACT’. Boleh blast tanpa perlu menyimpan no telefon database anda ke dalam contact. Anda juga boleh asingkan mengikut KAWASAN, NEGERI, NICHE PRODUK dan lain-lain. Semuanya berlaku secara automasi. Anda hanya perlu klik dan send sahaja

3. BLAST MESEJ PROMOSI kepada nombor yang telah anda kumpulkan. OPEN RATE untuk promosi di Whatsapp adalah sangat tinggi. Jika target prospek yang anda pilih adalah tepat, sudah PASTI MEREKA AKAN MELANGGAN PRODUK / SERVIS ANDA!

4. HANTAR KE RIBUAN NO. WHATSAPP. Anda boleh membuat whatsapp blasting lebih kurang 200,000 database dalam masa sebulan. Maksimum sebanyak 6,000 database yang boleh anda blast dalam sehari. JIMAT MASA.

5. ‘MULTI CONTENT MESSAGE’. Kandungan mesej boleh menjadi teks, imej, audio dan boleh juga kedua-duanya sekali dalam satu kiriman WhatsApp.

.

.

.

Senarai Ringkas Anda Akan Dapat Jika Membuat Tempahan:

  1. Database 5 JUTA lengkap dengan senarai No. H/P prospek bisnes di dalam bentuk fail softcopy MS Excel dan PDF.
  2. Software BLAST WHATSAPP – PRO VERSION beserta link video tutorial cara penggunaan.
  3. Perkongsian link URL website tempatan yang menyediakan khidmat SISTEM BLAST SMS tanpa perlu guna simkad dan No. H/P. Login ke dashboard dan langgan kredit untuk blast mesej.

.

Web Design & Development | Internet Fibre Broadband service as TM Unifi, Streamyx, Maxis Home and Business Fibre, Time Fibre & Astro IPTV.

.

.

P.S: Link muatturun fail folder DATABASE 5 JUTA + bonus percuma software BLAST WHATSAPP – PRO VERSION beserta link video tutorial cara penggunaan akan dihantar ke emel selepas pembayaran dilakukan.

P.P.S: Promosi ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja. Grab dan rebut peluang hebat ini sekarang!

UNLIMITED Quota & High Speed Fibre Optic Internet Broadband, Web Design & Development